BijnaVolleMaan-komthetnoggoed?-bericht…

Bijna volle maan… dat betekend hier in huis dat er wat onrustige nachten aankomen, ik scheen er zelf als kind ook heel gevoelig voor te zijn geweest (en nu nog vast wel!) en ik merk het nu aan onze jochies… nachtelijke onrust in die bolletjes!
Een kort berichtje dus deze keer want ik duik zo ons, door onze kleinste heerlijke voorverwarmde, familie-nestje in… 😉

fullmoon-uitzicht

En ondertussen is Michiel buiten aan het werk… er worden door de buurtjes al grapjes gemaakt bij het zien van het lichtje in de camper (en als het fris is buiten het rokende schoorsteentje); of het nog wel goed gaat tussen ons en of hij nog wel naar binnen mag vanavond! 😀
Maar het begint ook echt al een heeeeel klein beetje wat te worden; de alkoof, wat de slaapplek van de onze kleine mannen wordt, heeft namelijk al een kleur; helder blauw, dezelfde kleur die de jongetjes nu ook op hun kamer hebben, om het thuis gevoel lekker door te trekken naar de camper.  Nu nog even goed bedenken of we gras gaan schilderen, als een rand rondom… De met stof bekleedde panelen gaan er niet meer terug in, dat wordt zo muf… we lakken de boel af met Glitsa, dan kan het makkelijk schoongemaakt worden en het verdiept de blauwe kleur nog wat meer, wel zo mooi….
En ik kon het echt, echt, echt niet laten, het plakvaasjemetnepbloemen uit onze oude bus heb ik volledig zinloos op een raam geplakt… totaal overbodig zo tijdens deze megaklus maar ik had gewoon last van territoriumdrift, ’t moest effe.
NMF-blog-april post 5 fullmoon NMF-blog-april post 5 fullmoon2

En nu…. lekker slapen!
handtekening-symbols
Jet

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>