Het is nog een beetje wennen, maar het is officieel; we zijn een ‘bipolair’-gezin;-)

Als gezin zijn we afgelopen weken in een bijzonder proces terecht gekomen, een proces wat haaks staat op ons lange termijn plan om een paar maanden op reis te gaan. Inmiddels is het geloof ik wel officieel; we slaan op de ‘toekomstplannenmeter’ nogal flink uit van plus naar min en weer terug! Compleet No-Mad…

Een van de laatste camper activiteiten van dit seizoen was het knap op de foto zetten van ons reispaleis voor een van de nieuwe boeken van Caravanity. Whoei, wat zijn het blitse foto’s geworden! Irma Bulkens, o.a. van Studio Kroost, is echt een enorme vakvrouw! Hier een klein voorproefje!
Blog41 bipolair gezin

Blog41 bipolair gezin2

Spannend, spannend, want wat maakt ons de laatste tijd dan zo ‘bipolair’?
*tromgeroffel*
We gaan bouwen!!! Jawel, we gaan ons fundament verankeren, een echt huis bouwen! We gaan meedoen in een ecologisch bouwproject hier in onze huidige woonplaats. Met gelijkgestemden gaan we een klein, duurzaam woonwijkje opzetten, een soort dorpje in de stad. De plannen zijn al vergevorderd en zoals het er nu naar uitziet gaat de bouw in het voorjaar van start! Michiel en ik zitten avond na avond ons toekomstige huis te ontwerpen, onze wensen uit te pluizen, de mogelijkheden etc. Dit is zo waanzinnig gaaf!
Blog41 bipolair gezin3
Mijn pinterest heeft er flink bord bijgekregen! Hoe we alles gaan combineren, het rondreizen en onze vleugels uitslaan en daarnaast onze fundamenten leggen in de vorm van een huis en gemeenschap, geen idee. Vooralsnog geloof ik in het denken in mogelijkheden, in plussen en minnen en niet in beperkingen. We gaan ervoor!!

handtekening-symbols
Jet

3 Reacties op “Het is nog een beetje wennen, maar het is officieel; we zijn een ‘bipolair’-gezin;-)”

 1. vincent valentijn

  nou snel pdo tekenen .. dan denk ik met je mee (of kim! .. die past ook goed bij jullie als ik dit zo zie 😉 .. oja.. voorjaar 2016 bedoel je dan?

  Beantwoorden
  • Jet van der Graaf

   Hey Vincent! 2016 pas? Ik dacht 2015? Nou ja, dan hebben we iig langer de tijd om ons minipaleis hier te verkopen! (en nog 100x van ontwerp te veranderen, keuzes, keuzes…;-)

   Beantwoorden
 2. Oh tof! Ik zie (internet) steeds meer van zulke projecten opbloeien. Heel leuk zeg… En ik heb je even opgezocht (en gevolgd) op pinterest. 😉

  Beantwoorden

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>