“My name is Jet, Pinter Jet”… uh?

Mmm, gekke titel, wat heeft dat nu te maken met?
Het verklaart veel over de rustige periode hier op het Nomadblog… ik was completely opgeslokt door Pinterest, of eigenlijk nog steeds!
Het pinnen begon een heel klein beetje met onze campermetamorfose, maar nu we een huis gaan bouwen in een Ecologisch CPO project ga ik zo ontzettend los! Trappen, vides, puien, badkamers, en oeh… keukens, love, love keukens! Maar eerst het trappen debacle… want ja… noodzakelijk om boven te komen (vooralsnog geen klimmuur) maar oei, wat zijn dat een ruimtekillers, op zoek dus naar een fancy exemplaar!

Blog42 trappen

Het huis ontwerp hebben we al weer zo’n tig keer aangepast, ik denk dat je daarmee nooit kunt stoppen, er komt gewoon een keer een punt dat er gebouwd moet gaan worden, maar dat schuiven op een plattegrondje, dat blijft te leuk!
Nu staat het er ongeveer zo op… maar ja, het duurt nog wel even voordat we de DO (definitieve Ontwerp) fase ingaan, dus tot die tijd… 😉

Blog42 trappen2

Mijn mede BWWB-ers (Bewust Wonen en Werken Boschveld) viel mijn Pinterest verslaving ook op en zodoende schrijf ik er op de BWWB site een blog over, et voilà… zie hier de eerste!

Wie heeft er ook ervaring met zelfbouw/CPO bouwen en ecologisch bouwen?

handtekening-symbols

Jet

3 Reacties op ““My name is Jet, Pinter Jet”… uh?”

 1. Hi Jet, wat leuk om jullie ervaringen te volgen. Ik ken Michiel van zijn tijd in Amsterdam. Ik bouw samen met Jasper ook zelf een huis in Amsterdam Noord, Buiksloterham. Jasper heeft het zelf ontworpen en doet veel van de afbouw zelf. Het is geen passief huis maar we kiezen wel voor zoveel mogelijk energiezuinigheid. zoals een warmtepomp. We zijn nu vanaf tekenen optie bijna 3,5 (!) jaar bezig, en ondanks dat het veel (lees al) je vrije tijd opslokt, het is super gaaf om (samen) te doen. Veel plezier!

  Groetjes Sanne

  Beantwoorden
 2. Jet van der Graaf

  Hi Sanne, wat een gaaf huis gaan jullie bouwen! Bouwen jullie gelijkertijd met Dennis en Martine?! Wordt ook een gezellig buurtje daar! Leuk om jullie te volgen op jullie site, ziet er super uit, onze projectsite gaat momenteel door de restylen;-)
  Leuk om de hoogte te blijven!
  Groetjes van Jet

  Beantwoorden

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>