Let’s go inside…

Tja… en dan belandt je zomaar in echt, echt, echt het allerlaatste weekendje de hort op.
Dat zeiden we elke keer tegen elkaar toen we afgelopen maand zo’n beetje ieder weekend weer de camper pakten om op pad te gaan:”Dit is echt de laatste keer dit jaar!”. Het was heerlijk om het einde van de zomer zo intens te beleven; de bomen te zien verkleuren, de wespenpopulatie te zien afnemen (relaxed!!!) en ja, dat onze solarlampjes eindelijk nut hadden; om 20.00 uur al aan i.p.v. ze pas na 23.00 uur aan te zien gaan door het camperraampje vanuit ons bed. I hartje Indiansummercamping!

Blog39 herst2

We hebben de allerlaatste ‘op-pad-avond’ voor het eerst doorgebracht zoals we aan het begin van dit seizoen voor ogen hadden; de jochie’s lekker slapend in bed en wij met zijn tweetjes op het bankje met een lekker glas wijn en een goeie fik… at last!!!

Blog39 herst3
Blog39 herst4

En nu is het tijd om naar binnen te keren, alles wat is blijven liggen (zoals ons sociale leven thuis, we waren gewoon nooit meer thuis;-) weer op te pakken… alle nieuwe kookboeken uit te gaan proberen en met vrienden aan onze 2,5 meter lange tafel te eten, te drinken, te lachen en onze toekomstplannen te delen… want waar gaan we volgend jaar naar toe? Wordt het Schotland, of Bretagne, of… ?

Wat is jouw favoriete bestemming en welke plek in Europa is een echte must see?

Blog39 herst

Qua camperreisjes zit het er voor dit jaar op (denk ik;-) maar er valt natuurlijk nog genoeg te ontdekken en te beleven op het gebied van (grotere) reizen plannen, eco-concious-living (thuis & onderweg, want ja, hoe haaks staat dat dan weer op rondsjeeszen in een camper, ohoh) en lekker eten en.. en.. en… kortom, we houden geen winterslaap hoor, dus stay tuned!

handtekening-symbols

Jet

9 Reacties op “Let’s go inside…”

  1. Zo geweldig, die camper van jullie! Aan prachtige plekken gelukkig geen gebrek maar als je de tijd hebt is Noorwegen natuurlijk helemaal geweldig. Doorrijden tot bovenin Denemarken en dan over met de boot in 3 uurtjes varen naar de prachtige scherenkust in Sørlandet, of via Zweden met de brug, of de boot naar Oslo…. Ideaal om te kamperen want je mag hem praktisch overal neerzetten (met een paar mitsen en maren dan…)
    Geniet van je rust nu, en de voorpret voor nieuwe reisjes!

    Beantwoorden
    • Jet van der Graaf

      Dank je wel!

      Noorwegen staat zeer zeker op onze wishlist! Ik zie op je blog dat je er naar toe verhuisd bent, wat gaaf… als ik het soms te benauwd vind worden in NL (alle regels en protocollen en wetjes e.d.) dan denk ik wel eens; “We kiepen de hele mikmak in de camper en we peren ‘m naar Noorwegen!”
      Ik ga je blog dus met veel interesse volgen;-)

      Beantwoorden
    • Jet van der Graaf

      Yep!! Hij inderdaad opblaasbaar! We zijn er zielsgelukkig mee, hij gaat nu voor het tweede jaar mee, best stevig dus! Sinds dit jaar een pompje, dat zelf opblazen was een beetje een duizelige toestand…
      We hebben hem destijds hier gekocht, hij staat er niet meer bij, maar ze hebben nog genoeg andere fijne opblaasbanken zo te zien 😀

      Beantwoorden
    • Tsssss, er gaat een wereld voor me open! Meubil air, echt briljant gevonden. Bedankt voor je linkje ik ga es even rondkijken daar.

      Beantwoorden
  2. Wel blijven bloggen he!
    Zo leuk om te lezen, alsof ik zelf ook een beetje kampeer. Hopelijk krijg ik man nog ooit zover ook enthousiast te worden!

    Kleine vraag, waar komen je solarlampjes vandaan? Zou ze dolgraag in de achtertuin willen, maar vind alleen maar hele saaie of hele dure

    Beantwoorden
    • Jet van der Graaf

      Ja hoor, ik blijf echt bloggen!
      De lampjes zijn van Ikea, ze zijn er in het wit en in kleur, wij hebben de gekleurde 😉
      (ik weet alleen niet of ze ze nu nog hebben of alleen in de zomer….)

      Beantwoorden

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>