… en wat te doen op reis?

Tja… en wat doe je dan als je op pad bent voor langere (of ook kortere;-) tijd? Elke dag voor de camper rondhangen of bouwwerken bezichtigen is ’t waarschijnlijk ook niet…
Hier thuis wordt dus druk geoefend! Aanstaande zomer is wellicht te ambitieus, maar over een paar jaar moeten we toch met zijn viertjes perfect onze eigen meerstemmige versie van Eefke de Vissers superrrrr-kippevelnummer ‘Ongeveer’ kunnen zingen… (gitaarles staat s-e-r-i-e-u-s echt op de planning!)

NMF-blog-april post 3NMF-blog-april post 32Vandaag trouwens nog even voor het invallen van de schemer onze afbladderende biertafel en banken bekleed.. alle buren zijn er geloof ik ook blij mee aangezien we regelmatig samen met hen ’s zomers hier voor op het pleintje eten en borrelen (waarom zouden we eigenlijk nog op reis willen???!)

Die kekke vaas op tafel (… vermomde winecooler, must have;-))) hebben we gisteren gescoord op de opening van het nieuwe pand van Bink&Lola, te leuke nieuwe shop-hotspot in Den Bosch met heerlijke horeca erbij!

At last but not least… heb je onze favicon gespot? Als ontwerper altijd een uitdaging; 16×16 pixels… ik ben er superduper blij mee, mèn, wâ is die goed gelukt!

handtekening-symbols
Jet

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>