Homegrown Highspeed Herbals on wheels!

Wij houden wel van een lekker potje… koken! En we hechten veel waarde aan ‘GoodFood’… eten moet voeding zijn, geen vulling. En zo eten we dus voornamelijk biologisch, vegetarisch en suiker- en tarwevrij… en als dat allemaal zo heel erg zwart op wit staat, dan lijkt er geen kraak of smaak meer aan, maar het tegendeel is waar; we eten juist ontzettend lekker en divers! Geen dagelijks fantasieloos ochtend bammetje met hagelslag of kaas bijvoorbeeld, maar heerlijk geurende, vers uit de oven, banaan-dadel-walnoot ontbijtmuffins of havermout uit de oven met appel, rozijnen en kaneel, afgetopt met geroosterde pompoen- en zonnebloempitten en wat zeezout… (met nog wat sliertjes rauwe honing van onze eigen stadsimker, echt de aller, ALLERlekkerste honing die ik ooit heb geproefd!!!) Net appeltaart! Dus ja, alleen al onze ontbijtjes zijn echt een feestje, daar kom je met veel plezier en lekkere trek je bed ’s ochtends voor uit!
Maar dat verse en biologische eten… hoe gaan we dat dan doen, straks onderweg?

NMF-blog-april post6 herbalstuff


Vandaag heb ik samen met Roemer alvast een klein onderdeeltje voorbereid; we willen namelijk heel graag onderweg onze eigen ‘Monsanto-vrije’, biologisch geteelde kruiden kunnen gebruiken en dus hebben we vandaag samen gezaaid! Roemer is een ontzettende pesto-lover dus een ‘pestoplant’ on the road is sowieso echt een must! We hebben twee kleine balkonbakken gepakt die we strakjes lekker ‘uit het raam’ van de camperkeuken kunnen laten hangen, eeeeh… niet als we rijden hoor hahahaha, blijft er niks van onze ‘schone’ plantjes over, maar als we dus ergens tijdelijk geland zijn, zie je het al voor je? En daarin groeit straks dan onze eigen gifvrije basilicum, munt, koriander en bieslook. Hoe fijn, bio & glamping is dat!

NMF-blog-april post6 herbalstuff2

…En nu nog op zoek naar een oventje wat niet onze camperstoppenkast doet knallen… (of de gehele camping in het donker zet;-)

 
handtekening-symbols
  Jet

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>