Introductie : De eerste stappen…

Yessss! De eerste, nog kleine, stapjes richting een grote en laaaaaaaaaange reis in een camper met ons gezin zijn gezet…Wij, Michiel en Jet, zijn van plan om samen met onze zoons Roemer en Rein over een jaar of 5 een aantal maanden (5? 6?) te gaan rondreizen door Europa met onze camper! Ons lijkt het een waanzinnige ervaring om als gezin te beleven!

Maar voor het zover is…

NMF-blog-foto nomadfamiliy1
NMF-blog-foto oudeliefde

Na een aantal jaren met heel veel plezier in onze oldtimer VW bus te hebben rondgetuft, hebben we nu een heus bakbeest aangeschaft! Maar we gaan niet zomaar op reis… nope! We’ll go Glamping… not mad at all!

NMF-blog-foto bus unglammed
NMF-blog-foto bus unglammed2

De kunstofprimer is al aangeschaft en mijn pinterest-account staat helemaal bommetjevol met glamping-inspi… van binnen moet hij strandvakantie-wit worden, met frisse, vrolijke kleurtjes! De buitenkant willen we ook gaan aanpakken; met carwrapfolie… heel spannend of dat wat gaat worden!

NMF-blog-foto bus unglammed3
NMF-blog-foto bus unglammed4

En jaaaaah…. de eerste reis voor dit jaar is al uitgezocht, want no way dat we ons bakbeest 5 jaar laten stilstaan tot onze grote reis begint, niks daarvan, zo vaak en zoveel mogelijk de hort op… like a nomad family… op naar het land van Lego, Rice en Smafolk!

handtekening-symbols
Jet

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>