Quick&dirty choice: is het Kiely of toch Cole geworden?

Ze kwam afgelopen week zich even melden…Orla! Op het scherm van mijn collega Ellen… zucht, wat maakt deze ontwerp-heldin toch een prachtige dessins! Op onze slaapkamer hebben we haar Multi Colour Stem Hibiscus behang en daar zijn we nog steeds heel erg happy mee! En zo fantaseerde ik er al snel op los; een Orla Kiely Camper: Binnen Orla Kiely behangetjes en kussentjes, slapen onder een Orla Kiely dekbed en eten van Orla Kiely bordjes, in onze interne wellness spa gebruiken we alleen maar Orla Kiely handdoeken en onze droogwaren worden natuurlijk alleen maar in Orka Kiely opberg blikken bewaard… we luisteren onze happy travellers family vekansiedeuntjes uit een heuse Orla Kiely radio en als het eten klaar is roep ik, met mijn Orla Kiely jurkje, hakjes én keukenschort aan de kinderen: “Orlaaaaaa, Kielyyyyyy, komen jullie eten!” (wie welke naam precies krijgt moeten ze onderling maar even uitzoeken;-) ) Ook de buitenkant van de bus is bekleed met het Orla Kiely blaadjes patroon, whooeeiii!
Maar toen…

….toen piepte Cole & zijn zoon nog even om de hoek… zijn zwart-witte bomen behang hangt in de kamer van de jongetjes, still so lovely, en zo fijn om te combineren… dusssss: DILLEMA! Keuzestress… een quick&dirty photoshop impressie dan maar….
NMF-blog-april post7 Kieley or Cole 4 NMF-blog-april post7 Kieley or Cole 42
Ondertussen hebben Michiel en Roemer zich een slag in de rondte gewerkt, Roemer helemaal trots en bloedserieus in zijn speciale ‘werk’-overal! Prachtig om hem zo bezig te zien met de camper. En ook al schildert hij enkel 20×20 cm moddervetdekkend met de grondverf en is vooral het geluid van de roller het meest vermakelijk… we merken dat hij hiervan ‘groeit’, zo enorm geniet en zich heel erg betrokken voelt bij dit project en dat is heerlijk om te zien!
NMF-blog-april post7 Kieley or Cole 43

En jaaaaaaah…. het gaat best hard! Alles is nu klaar voor de eerste laklaag!
(Wat nog bruin is krijgt HET behang!)
NMF-blog-april post7 Kieley or Cole 44

Oja… en welk behang is het geworden? Wat heeft de doorslag gegeven?
Als samenslapend gezin (Co-sleeping) heeft Orla gewonnen, lekker vertrouwd slaapkamergeluk, wherever we lay our heads;-)

handtekening-symbols

Jet

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>