Een hele lieve verrassing…

Er lag zomaar een pakketje in de brievenbus… wat zou het zijn? Ik had niks besteld en verwachtte dus niks…
“Voor Jet en haar No-Mad-Family” stond er op de enveloppe… whoooeeei, nieuwsgierig!!!

Jas uit, schoenen uit, tas in een hoek geploft en openmaken dus!
Er kwamen twee super vrolijke gehaakte lapjes uit…. van mijn lieve vriendinnetje Manon! Omdat ze zo geniet van dit blog en ze zo graag haakt…(en ook de ikkanniethaken-posts heeft gelezen 😉 ) Deze lieverd die zich werkelijk waar zowat 24/7 een slag in de rondte werkt, samen met haar vriend maakt ze van hun dagbestedingsbedrijf Kooilust een inspirerende plek voor mensen met een beperking, vindt ook nog de tijd om camper-glamper-cadeautjes voor ons te maken… hoe lief!!!!

Mei-Blog11-pakketje

Wat de functie van de lapjes zijn mogen we zelf bedenken; pannenlappen of onderzetters…. vooralsnog zijn ze nu gekonfiskeerd door onze jongens die vervolgens heel hard: “BÓÓÓÓÓÓB de Bouwerrrrrrr” zingen??
Wij zijn dus allemaal superduperblij hier!

handtekening-symbols
Jet

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>