Sip wine and smell the plastic!

Het wordt hoog tijd om de buitenkant van de camper aan te gaan pakken, er is nog veel aan te doen….om te beginnen vinden we het Hymer logo en de Hymer striping niet zo heel mooi … 😉 .
Lekker fohnen dus!

Mei-Blog16-smell the plastic2

Al fohnend op de hoogste stand hebben we de originele fabrieksstickers eraf gekregen; goed heet dus, dan kun je ze er langzaam aftrekken. Het stinkt wel hoor! Er zitten nog wat oude lijmresten die er vast wel af gaan met sticker verwijderaar en de stickers die erg te lijden hebben gehad van de weersinvloeden komen er in brokjes af, beetje priegelwerkje dus.

Helemaal in de gloria toen het eerste deel van de nieuwe stickers met ons nomadfamily logo klaar was, deze zijn voor de voordeuren. Super spannend om ze er op te plakken, maar het ging mij, in tegenstelling tot het plakfolie debacle in de douchecel, super gemakkelijk af! Met flink wat sopwater en een trekkertje was het werkje in 10 minuten gefixed… het ging zo snel dat ik niet eens foto’s van het plakproces heb genomen, easypeasy!

Mei-Blog16-smell the plastic3

Weer een klusje klaar! Volgende week deel 2 van de stickers en dan begint het buitenschilderwerk… de ‘kopergoude’ Hymer-look gaat plaatsmaken voor onze look… (welke look???)

En tot die tijd:

Mei-Blog16-smell the plastic4


handtekening-symbols

Jet
(p.s…. zie je ze hangen?… de gehaakte vlaggetjes!)

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>