Vintage buren en ‘Franse’ vondsten

…nog effe over ons proefweekend hoor!
We hadden heuse vintage buren, zo leuk! Een oude Otten Caravan (eind jaren 60, begin 70?) die ze helemaal in die stijl behouden.
Gelukkig mocht ik effe binnen spieken en wat fotootjes maken van dit uberschattige caravannetje. Vooral de ramen maken ‘m zo bijzonder, echt glas, lekker groot en bijna helemaal rondom. De eigenaren vertelden dat het zo enorm genieten is van het uitzicht, vooral ’s ochtends als de zon net op is en de natuur langzaam ontwaakt…

Mei-Blog14-vintage vondsten

En dan hadden we nog zo’n mazzeltje: Le Bric-a-Brac in het Lingebos! Een kofferbaksale in Franse stijl!
Op een weggetje wat door het Lingebos slingert hadden zich allemaal mensen met voornamelijk oude citroënbusjes en auto’s verzameld en hielden daar een gezellige rommelmarkt. De Franse live muziek, wijnbus, pannekoekencaravan en allerlei andere eet-en drink gelegenheden-on-wheels in combinatie met het superzonnige weer bezorgde ons echt het ultieme vakantie gevoel, alsof we door een dorpje in Frankrijk slenterden, très belle!!

Mei-Blog14-vintage vondsten2

Natuurlijk hebben we ook nog wat ‘Franse’ schatten voor onze camper gevonden 😉

Mei-Blog14-vintage vondsten3

En dan nog een ‘klein geluksdingetje’ wat ik graag met jullie wil delen… onze oudste die echt, echt, echt niet van knutselen houdt, staat al helemaal in de startblokken voor onze camper-adventures: Hij heeft alvast een paspoort geknutseld ‘Waar we allemaal opstaan!’.

Mei-Blog14-vintage vondsten4

Au revoir!!!
handtekening-symbols
Jet

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>