Gastblogger op Flow en superaanbieding van Studio Kroost!

In de maand juli mag ik de gastblogs verzorgen op de site van Flow!!!… En die gaan natuurlijk over het No-Mad Family project!
De eerste lees je hier!
Oh mèn, ik vind het wel spannend hoor, eerst Caravanity en nu ook al Flow! Zo leuk dat er zoveel mensen blij worden van dit project!

Blog23-flow-kroost

In de vorige post stond het al vermeld, maar nu dan even voor het echie: Studio Kroost biedt jou, als lezer van dit blog, een unieke aktie aan op hun prachtige kinderfotografie:

“En voor degenen die ook zo’n originele fotoshoot van hun kroost willen boeken bij Studio Kroost, stuur een berichtje naar ons mailadres info@studiokroost.nl, vermeld dat je ons hier gezien hebt op het blog van de Nomadfamily en je ontvangt 10% korting op de fotografie én 2 extra caravan- of camperprintjes (13×18 of 15×21 cm) als je een shoot boekt voor de zomermaanden juli of augustus. Op een mooi kampeerseizoen!”

Blog23-flow-kroost2

Enjoy! Today is a beautiful day…

handtekening-symbols

Jet

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>