Happy Camper ERROR!

Vandaag is Mr. Happy Camper jarig! En dat gingen we met ons gezinnetje vieren met een weekendje weg naar Landgoed de Hoevens… dit natuurkampeerterrein staat al jaren op ons uitprobeer-lijstje en moet ontzettend mooi, groen en leuk zijn.
Mr. Happy Camper ging nog wel eerst even de achteruitrijcamera vervangen, en ach, als het dashboard er toch half uit ligt, dan ook maar meteen de cruisecontrol fixen, want da’s toch best prettig rijden….

Blog24-happy camper error


En toen we wilden vertrekken zei de startmotor “NO WAY”! Niks, nada, nakkes…. Bummer!! Per ongeluk dus ergens een draadje kaput gemaakt.
Maar welk draadje van de 10.000 stuks die er door het dashboard lopen? Toch maar effe de ANWB gebeld… en die wist het na ‘lang’ prutsen ook niet… Dus nu staat onze camper, met een tijdelijke bypass, het plaatselijke garagebedrijf op te fleuren met zijn vlaggetjes.

En Mr. Happy-Error-Camper?

Die zit nu, as we speak, te oefenen op techniek… in zijn gloedje nieuwe ultimate camping t-shirt met een vers pak uitdagend technisch Lego. Very last minute kado-ideetje van Miss-effe not so happy-Camper.

Blog24-happy camper error2

Het komt allemaal goed hoor!
Inmiddels zijn de mannen druk bezig met bouwen en geniet ik van bovenstaand uitzicht… super relaxed!

handtekening-symbols

Jet

P.s…. vanavond eten we lekker uitgebreid sushi… in ons camper keukentje kan best heel veel, maar sushi maken? Mmmmm… ik gooi het effe op een gelukje bij een ongelukje!

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>