…als je gewoon helemaal achterin de rij stond, toen geduld werd uitgedeeld…

..zoals ik, dan is dit toch wel een hele lastige fase: Total Chaos in ons huis op wielen, aaaaargggghhh!
Het slopen en gronden is begonnen, alles wat vast zit, gestoffeerde panelen e.d. is losgehaald om opnieuw bekleed te worden (met stof die we nog niet hebben gevonden… detail). Had ik al verteld dat we vrolijke, gestreepte gordijntjes willen? Nu nog kiezen (toen kleurkeuze-besluitvaardigheid werd uitgedeeld vond ik de rij ook al zo lang…)

NMF-blog-april post 3-chaos3 NMF-blog-april post 3-chaos4Michiel is afgelopen week begonnen met het interieur voor te bereiden op zijn strakke, stylische toekomst, dus alles eerst met een speciaal schoonmaakmiddel schoon gemaakt, daarna alles geschuurd (als het goed is tenminste, zal zo eens even navragen;-) en dan de eerste laag grondverf… alles wat bruin is moet er aan geloven… en ook de wanden en het plafond!

NMF-blog-april post 3-chaos5 NMF-blog-april post 3-chaos6

Ook het honk van de jongens is nu gestript… nu nog bedenken welk thema het gaat worden: piraten, aquarium (Rein roept nu heel hard als hij vissen ziet: “Mama! Kijk! Bluppa! Bluppa!”) of ridders… of? Cars of Bob de Bouwer kunnen ze echt schudden.
En dan alle kussens die wachten op een nieuwe hoes…  ooooh… ik ben zo benieuwd naar hoe het er straks uit gaat zien allemaal, hoe we over een een tijdje een voor en na post kunnen tonen, zin in!!!

Ondertussen al een beetje de eerste ideeën opgedaan voor Denemarken! In dit digitale tijdperk wellicht hopeloos ouderwets, maar ik ben echt dol op reisgidsjes, vooral die van Mo’media zijn echt te gezellig! Natuurlijk is de Lonely Planet ook super handig dus die is in bestelling 🙂 . Heerlijk om tijdens mijn woon-werk-treintrips in te bladeren, de land- en stadskaartjes te bestuderen, de eerste routes te verzinnen, ze nog ontelbaar vaak aan te passen en de boekjes verder helemaal vol te plakken met geeltjes met nog meer tips die ik van iedereen krijg en op internet vind.
(Zo zou Zweden zelfs nog veel leuker zijn, gewoon hup, gelijk doorrijden en dan die brug over bij Kopenhagen, hoorde ik vandaag…)
NMF-blog-april post 3-chaos NMF-blog-april post 3-chaos2Ondertussen vergaap ik me alvast aan de kleertjes van  Smafolk, Albababy en Krutter.
O.a. fijn biokatoen in leuke dessins en ontwerpen voor jongens met ökotex 100 certificering!

Bijna half 11 alweer! Sweet dreams!
handtekening-symbols
Jet
(p.s. er is maar 1 deurtje geschuurd, en bij de anderen is de grondverf er gewoon zo op gegaan… oeps!)

2 Reacties op “…als je gewoon helemaal achterin de rij stond, toen geduld werd uitgedeeld…”

  1. MamaJo

    Heeee, wij gaan van de zomer ook naar Denemarken, als ik jullie herken, moet toch lukken met die sticker waar je het over hebt, dan kom ik echt bij jullie binnen kijken!!! 🙂

    Beantwoorden

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>