Beestjes! Overal beestjes!

We raken al echt lekker op dreef! Er beginnen zich langzamerhand al wat kleine resultaten te openbaren en dat smaakt naar meer!
De slaapcabine van de jongetjes heeft een geschilderde grasrand gekregen die straks rondom boven het matras uitkomt…en er hebben zich wat enthousiaste medereizigers gemeld:-)

NMF-blog-april post8 beestjes


De hele alkoof is nu verder afgewerkt met Glitsa, een soort eiglans meubellak op waterbasis wat je dus heel makkelijk over latex kunt aanbrengen, het verdiept net effe mooi de kleur… en als alles droog is, dan kunnen de gehaakte vlaggetjes aan het plafond…. of ik die zelf heb gemaakt? Echt niet;-) Helaas heb ik daar geen talent (geduld?) voor en wordt het dan eerder een soort spinnenwebbentoestand ipv een vlaggenlijn… zoveel beestjes hoeft nou ook weer niet:-)

Schat!!! Het lijkt wel Dynasty!
Wie herinnert zich deze hysterische kreet nog uit een Gamma reclame, van eeh…. 25 jaar geleden of zo?
Het was serieus echt het eerste waar ik aan dacht toen ik de douche en toiletcabine zag! Lang leve het plakfolie…

NMF-blog-april post8 beestjes2

Vanmiddag vol goede moed aan de slag met een emmer sop, trekker en 2 rollen plakfolie…ik bakte er dus echt helemaal niks van; te ongeduldig voor; Onze kleine Rein heeft de waterpokken en wil het liefste de hele dag lekker op me hangen, dus ik stond helemaal a-relaxed in dat hokje te hannesen en het plakte overal aan, maar net niet precies zoals het de bedoeling was… toen heeft Michiel alsnog de hele cabine loeistrak in Piet Hein Eek sfeer gebracht, heel fijn!!! En ik kon er weer helemaal zijn voor Rein, wat toch ook veel beter voelde. Wel heb ik zelf nog effe de handdoek knoppen/haken bevestigd et voilà! Da’s toch een heel fraai uitzicht zo tijdens het tandenpoetsen.

NMF-blog-april post8 beestjes3
Oja, de binnenkant van de camperdeur is helemaal geschoolbordkrijtverfd, ubercool, dat geeft een heel leuk effect aangezien je die deur meestal helemaal open hebt staan…I’ll show you!… de volgende keer!
Sweet dreams…

handtekening-symbols
Jet

2 Reacties op “Beestjes! Overal beestjes!”

    • Jet van der Graaf

      Hi Nina! Ja leuke hè?! Is echt zo gasf om te doen! Ook iets voor jullie? Ik zie jou nog wel een mooie Otten caravan omtoveren tot een design-topstuk!

      Beantwoorden

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>