Lievelingsplekje…

Tijd voor een proefdraaiweekend!
En dat wilde we wel graag op een vetgave plek doen…. De Lievelinge it is! Toevallig gespot op het wereldwijdeweb en meteen in onze glamping-nopjes over de sfeer van de site. Toen ook nog bleek dat het maar een half uurtje rijden was leek ons dit kampeerterrein de perfecte plek voor een weekendje trial&error 😉

Mei-Blog13- lievelinge


En dus sjeesden we op vrijdag avond na het eten vlug, vlug naar het plaatsje Vuren. Eenmaal aangekomen zouden we daar de watertank vullen en naar ons toegewezen plekje rijden. Echter, ons enthousiasme en nieuwsgierigheid zorgden ervoor dat we het vullen van de watertank al weer vergeten waren en meteen doorreden naar plekje 37… nou ja… we zijn schuin blijven steken op de helft van 38 en de helft van 37: KEIVAST! De regen van de meivakantie had de randen van het terrein nog wat drassig gelaten, we gingen niet meer voor- of achteruit… dus we hebben het hele weekend met pannetjes water gelopen 🙂

Mei-Blog13- lievelinge2

Heerlijk relaxed wakker worden in de morgenzon… omringd door groen, een rustig meertje om op uit te kijken en vrolijk fluitende vogels, super!

Mei-Blog13- lievelinge3

Broodje op een stok! Gezinstraditie tijdens de reisjes, dus fikkie mogen stoken op een terrein is een zwaarwegend criterium!

Mei-Blog13- lievelinge4

De zomerse festival sfeer op Kampeerterrein De Lievelinge zorgde er voor dat we ons hier meteen thuis voelden, helemaal onze plek!
Er staat een prachtige  zweefmolen, een fijn restaurant met veel vega en bio keus, een biologische friettent, de spiegeltent, en waanzinnig gave kampeerobjecten zoals yurts, tipi’s, een heuse pipowagen in Jordanese stijl, waanzinnige safari-tenten en zelfs een dubbeldekkerbus en een schoolbus, omgetoverd tot een glamping experience. Als je van De Parade houdt en van Ibiza sferen, dan wordt je hier heeeeeel blij!

Helemaal hoteldebotel dus op deze lievelingsplek! We zijn echt met onze neus in de verrukkelijke ‘beurre’ gevallen (daarover meer, de volgende keer!)
En ook zeker zo verliefd geworden op onze camper, want het was heel erg fijn met zijn viertjes in ons huisje op wielen!
handtekening-symbols
Jet

4 Reacties op “Lievelingsplekje…”

 1. Maaike

  Hoi,
  Goh wat een mooi avontuur gaan jullie tegemoet. Wij hebben met ons gezin een oude camper gekocht en ben nu op zoek naar ideeen voor het pimpen. We gaan regelmatig met 4 kids op stap, en was nu op zoek naar nieuwe stoelen en tafel. Nu zag ik dat jullie gewoon een soort van pichnick tafel hebben met bankje. Inklapbaar neem ik aan? Hebben jullie deze ergens op de kop getikt? Ben erg benieuwd.

  Beantwoorden
  • Jet van der Graaf

   Hi Maaike!
   Leuk dat je ons gevonden hebt! Lijkt me super, met 4 kinderen op stap in een camper, dat klinkt toch ook als een heel gezellig avontuur…
   Wij hebben een biertafelset bekleed met kitsch kitchen zeil, hier schrijf ik er over in een van de eerste posts op dit blog.
   De set bestaat uit een tafel en twee banken die je gewoon kunt inklappen. Bij ons passen ze op het dak (heeeel goed aanspannen met spanband!).
   Je moet wel even ‘afwegen’ of het kan qua gewicht… er komen steeds vaker controles voor hoorde ik, vooral in Duitsland, maar ook in NL, en bij overlading schijn je ter plekke te moeten uitladen en achterlaten… 🙁

   Succes met pimpen, laat je weten hoe het is geworden?

   groetjes van Jet

   Beantwoorden
   • Maaike

    Hoi Jet,

    Morgen gaan we onze camper halen, een leyland sherpa uit 1978. We moeten eerst eens kijken of het dak iets kan dragen. Super leuk gepimpt jullie camper. Wij kunnen ons ook uit gaan leven.

    Ik zal jullie volgen..

    Groetjes Maaike

    Beantwoorden
    • Jet van der Graaf

     Hi Maaike, ik heb even gegoogled op die sherpa; wat een supergave exemplaren zitten daar bij! Benieuwd naar die van jullie!

     Beantwoorden

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>