What’s cooking in our camper?

…nou… al best wel wat!
Want het gaat ssssssnel!!! Zoals de lente zich buiten volop manifesteert en bloeit en groeit, zo hard gaat het nu ook in ons campertje!
Ik denk zelfs dat als we ‘klaar’ zijn, we serieus moeten gaan afkicken…. of een ander metamorfose project moeten gaan zoeken want mèn, we zijn echt een keigoed team samen, Michiel en ik! (hartje, hartje, hartje!!!)
Vandaag hebben we de bankbekleding gekocht, stevige, maar toch soepele canvas stoffen in 4 kleuren, voor elk bankkussen een andere kleur, lekker matchend met het behang, zo gaaf!

mei-blog9-dinges en singes2

Bij Ikea zijn we prima geslaagd voor de gordijnen, witte stof (hoe praktisch;-), dus licht, maar wel met zwarte lijntekeningen, ook blaadjes, maar dan organischer dan de gestileerde bladeren van Orla Kiely, Mix&Match dus anders wordt het maar een stijve boel…
Ook Flying Tiger en good old Hema zijn op onze glamping strooptochten bezocht… en nu de rem erop, anders zakken we straks door de assen;-)

mei-blog9-dinges en singes1

Het lakwerk is bijna klaar! Nog een paar plekken waar nog een keertje de roller overheen mag en dan? Dan gaan we Miriam, onze buurvrouw uitgebreid bedanken met een camper-cooked-thankyou diner, zij heeft ons superfijn geadviseerd op verf gebied waardoor we nu van het bestaan weten van dingen als watergedragen 2 componenten lak… zo fijn!!

mei-blog9-dinges en singes4

So, what else is cooking? De kruidenplantjes in de camperkeukenbakken zijn zowaar opgekomen, echt, ik sta versteld van mezelf eerlijk gezegd want ik heb totaal geen groene vingers en dit lukt dus gewoon! Ook zijn de twee stickers voor de cabinedeuren besteld, met ons logo erop, jawel, why not hahaha!
En… beloofd is beloofd; check onze schoolbordkrijtverfdeur;-)

mei-blog9-dinges en singes3

 

Bijna 22.00 uur alweer… ik ga Michiel helpen want die heeft ruzie met de naaimachine 😉

handtekening-symbols
Jet

8 Reacties op “What’s cooking in our camper?”

 1. Su Sa

  Hey JetJetJet! De drie kleuren voor het bankje zijn geweldig! Love it. En ook de krijttafel op de deur. Ik mis mijn campertje. Wat hadden we toen voor mooie tijden als reizend mensen. Heel veel liefs, Susi

  Beantwoorden
 2. Jet van der Graaf

  Hi Susi, yes, those were the days my dear friend! Veel lieve herinnering aan onze Parade avonturen! <3

  Beantwoorden
 3. Patricia (vriendin van Marieke)

  Wat hebben jullie nu voor busje? Geen Volkswagen camper meer? Leuk hoor dat pimpen, bij ons is het echt Marcel zijn project. Ik doe er (nog) niks aan. Eerst kijken hoe het camperen ermee bevalt. Aankomend weekend op proef in Duinrell en van de zomer naar Frankrijk.

  Beantwoorden
  • Jet van der Graaf

   Hoi Patricia!
   Leuk dat je ons volgt!
   We hadden een VW busje, maar groeiden we uit… En we willen in de toekomst een aantal maanden rondtrekken, dus zijn we op zoek gegaan naar wat meer ruimte en comfort (douche, toilet, verwarming en voldoende slaapplek 🙂
   Nu hebben we een Fiat Ducato met Hymer opbouw uit 1992, er staat een foto in de allereerste post. We hebben er superveel zin in, jullie ook?
   Veel plezier op Duinrell!

   Beantwoorden
 4. MamaJo

  Oww wat een gaaf blog, ik ga je volgen!!! Wij hebben sinds augustus vorig jaar zo’n bakbeest van 23 jaar oud en ik raak helelmaal geinspireerd door al die campermetamorfoses 🙂 🙂

  Beantwoorden
  • Jet van der Graaf

   Leuk dat je ons gaat volgen, welkom! Laat je ons ook weten hoe je camper eruit is gaat zien, zijn we erg nieuwsgierig naar;-)

   Beantwoorden

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>