I can see your true colors – uh…welke dan?

Oh yeah! Het is zover, de buitenkant, de buitenkant!! Jaja, soms gaat het echt alleen maar om de buitenkant!
Na een korte pauze, we hebben het er even lekker van genomen met dat mooie weer, zijn we nu e-i-n-d-e-l-i-j-k begonnen met het exterieur! Het ‘goud’ moest weg, maar hoe? Het camper-deel is van gehamerd aluminium, heel fijn al die bobbels, not! Gelukkig kregen we fijn advies van de profi-verfwinkel en valt het tot nu toe mee: de buitenkant goed afsoppen met universol (biologisch afbreekbaar, hoe fijn is dat!!!), een beetje opschuren met een superfijne korrel en huppeteeee, hoogglans lak erop! That’s is! Any colour you like! … uh… welke dan?

Juni-Blog21-Buitenkant7

Kleurkeuzestress all over again! Lang leve Photoshop – een vloek of een zegen, want de mogelijkheden zijn eindeloos!
Welke kleur op de buitenkant en wat voor dingen gaan we dan plakken met wrapfolie?
Het moet allemaal niet TE gestyled, TE gladjes, Te yupperig worden… we like een beetje meer Humor & Hippie!

Juni-Blog21-Buitenkant6
Juni-Blog21-Buitenkant5

Entree rood, Exit 1 op 1 patroon van Orla Kiely…

Juni-Blog21-Buitenkant4

Hier worden we al wat blijer van…

Juni-Blog21-Buitenkant3

Dit lijkt ons wel wat! Gewoon straks lekker zelf uit folie knippen en plakken… ’t hoeft allemaal niet, juist niet, perfect van vorm te zijn… En Roemer heb ik beloofd dat hij op de deur mag schilderen… benieuwd wat dat straks voor extra sjeu gaat geven! Of dit echt, echt, echt het uiteindelijke ‘ontwerp’ is? Dunno… dat kan zomaar nog wel eens een paar keer veranderen, we gaan er gewoon eens een paar nachtjes over slapen.
De kleuren van de wrapfolie willen we in ieder geval een beetje orange-brown-’70 retrostyle houden… dan is er toch een beetje een ‘link’ met de kleuren binnen en het kleurt ook lekker met: RAL Tomaatrood! 😀

Juni-Blog21-Buitenkant

De verf dekt echt supergoed, al na 1 keer rollen… Als dat plakken straks ook zo lekker gaat… Ik heb er echt kei veel zin in! We’ll keep you posted!!

handtekening-symbols
Jet

4 Reacties op “I can see your true colors – uh…welke dan?”

  • Jet van der Graaf

   Ja lachen he Femke! Het is echt zo vet om dit allemaal te bedenken en te doen, verslavend gewoon, hoe moet dat nou straks in de winter?????!!!!

   Beantwoorden
  • Jet van der Graaf

   Hey Jerney!
   Ja, daar hadden we ook al wel aan gedacht, dat was mooi geweest als de camper een mooie jaren 50 of 60 vorm zou hebben, zoals de otten-caravans… maar in ons geval mag de kleur de vorm gaan overstemmen, de subtiele kleuren worden echt door de lompheid van deze camper overruled ;-)…. en binnen is er veel oranje, rood en bruin, dus dat trekken we dan gewoon wat door naar de buitenkant. Misschien verander ik de wolken en de zon wel in een vrolijke rij vlaggetjes, die optie ga ik nog onderzoeken… (lees photoshoppen 😉 ) Tot snel ! X

   Beantwoorden

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>