Update: Vlaggetjes it is!! (denk ik…)

*UPDATE*UPDATE*UPDATE*UPDATE*UPDATE*UPDATE*UPDATE*UPDATE*UPDATE*UPDATE*
.. na een nachtje erover te hebben geslapen en nog wat photoshopimpressie’s verder denk ik dat ’t het leukste is als we de bloemen en het behangpatroon compleet skippen en alleen de vlaggetjes erop doen met de wrap folie… gewoon helemaal rondom, toch?

Dilemma-Buitenkant3

Hopelijk is Michiel niet te gehecht geraakt aan het idee van de bloemen en/of het behangpatroon… ik heb het hem nog niet voorgelegd, deze nieuwe ontwikkeling, maar ik dacht, ik deel het toch alvast hier (extra bijval kan geen kwaad 😉 )

Ik houd jullie op de hoogte!

handtekening-symbols

Jet

5 Reacties op “Update: Vlaggetjes it is!! (denk ik…)”

  • Jet van der Graaf

   Dat zou gaaf zijn, maar de kleuren wrapfolie zijn erg beperkt… dus het wordt oranje, bruin en babyblauw of turqouise (wat best dichtbij de kleur van het logo komt), het babyblauw is lichter dan op het plaatje hier, en het oranje wordt echt oranje….
   Wie weet als we het lef hebben en het lijkt ons heel mooi, dat we dan het gras erop gaan verven. Eerst maar eens die vlaggetjes plakken… en oja, nog 1 zijde en de voorkant van de camper rood verven;-)))

   Beantwoorden
 1. A gna

  En ipv oranje tomaatrode vlaggetjes? (met bruin en blauw natuurlijk!) Veel plezier met de uitvoer, lijkt me best een klus 🙂

  Beantwoorden
  • Jet van der Graaf

   Hi Agna!

   Ik denk dat het koord waar de vlaggetjes aanhangen rood word, want dat is makkelijk te schilderen… die vlaggetjes maken we van wrapfolie en daar zijn niet zoveel kleurschakeringen in (in de standaard folie’s, wellicht ergens op kleur te mengen, maar duuuuuur!)
   Wel leuk om een kleur van de vlaggetjes ergens anders op de bus nog eens terug te laten komen… iets kleins of zo…. nog even weer wat verzinnen 😉

   Beantwoorden
 2. Monique

  Ik vind m helemaal super zo! Zonder bloemen en behangpatroon.Het bloemetje op het raam vind ik ook echt gewéldiggggg!

  Beantwoorden

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>