Vous parlez Français?

Eh, une petite peu… Anyway (Anniedepardu?) heerlijk om af en toe de Franse taal te horen; instant vakantiegevoel! En zo verbleven we voor 3 dagen in de Ardennen aan het riviertje de Semois, vlakbij de Franse grens. Met ‘maar’ zo’n 3 uurtjes rijden de perfecte plek voor een korte buitenland experience!

Mei-Blog17-semois2

Mei-Blog17-semois

Dit keer verbleven we op Camping De La Semois. Voor ons eigenlijk een beetje een thuiswedstrijd want we zijn er al eens eerder geweest… niet zo heel avontuurlijk dus, maar wel een prima plekje om nog wat nieuwe ervaringen met de camper op te doen zoals la plee. En die doet ut tres bien!
(en ook hier mag je een fikkie stoken;-)

Mei-Blog17-semois3

Water & Zon… meer is niet nodig….

Wat is jouw instant vakantiegevoel plek binnen handbereik?

handtekening-symbols

Jet

4 Reacties op “Vous parlez Français?”

 1. Ingrid

  Wat ziet het er heerlijk uit! Check je de jongetjes dan ook heel goed op teken? Dat vind ik het enige nadeel van zo lekker buiten rondstruinen. Onze instant vakantieplek is eigenlijk wel onze tuin, die steeds meer ‘eigen’ wordt. En de poel bij de paardenwei waar ineens heel veel kikkers in zitten die ’s avonds een enorm kabaal maken, echt zo’n zomergeluid.

  Beantwoorden
  • Jet van der Graaf

   Ja, balen van die teken he, ik vind dat ook wel een minpunt, we hebben dus altijd een tekentang bij, maar gelukkig tot op heden nog niet nodig gehad!
   Bijzonder hoor, zo’n kikkerconcert!

   Beantwoorden
 2. Heerlijk!!!

  Tsja teken zijn rotbeestjes (vorig weekend 3 van die dingen weggehaald bij DL2) maarja iedere avond goed checken en je kunt weer rustig ademhalen!

  De ardennen is heerlijk!!! Inderdaad zo dichtbij en toch al echt helemaal buitenland vakantiegevoel! Vind ik ook van luxemburg!

  Beantwoorden
  • Jet van der Graaf

   Brrr, ik vind ze vreselijk die teken… en dan had je er 3 in 1 weekend, gruwel! Michiel heeft er van de week eentje bij zichzelf gevonden, waarschijnlijk van een kort fietstochtje naar de aspergeboer hier in de buurt…

   p.s. mooi (foto) blog heb je Mye!

   Beantwoorden

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>