Gevonden, gekregen… en winnen!

Op een van mijn wandelingetjes over onze favo camping trof ik een stacaravan die nog helemaal ‘in the proces’ is… en oeh, wat wordt die gaaaaaf! Ik maakte meteen een praatje met de eigenaresse over haar project en zo vertelde ze dat zo’n beetje alles wat er in de stacaravan te vinden is, gekregen is … incl. de stacaravan zelf! Hoe gaaf!!!
Ik vind het ook weer zo benijdenswaardig dat iemand het geduld kan opbrengen om zo’n project over een langere periode te laten groeien en er dus met al die vondsten van afgelopen jaren zo’n waanzinnig leuke super-eigen&unieke plek van weet te maken!

Blog25-founds3

De kinderkamer in de stacaravan is fantastisch; Welk kind wil er nou niet in zo’n super knus door je moeder zelfgemaakt stapelbed slapen…

Blog25-founds2
Blog25-founds

Alles gekregen of zelfgemaakt, ik vind het super inspirerend! Onze camper moet door zijn toekomstige reizen nog gaan groeien, met wat we onderweg gaan tegenkomen en de verhalen die het gaat herbergen… ik verheug me nu al!

En zo ging ik eens door onze ‘oude liefde’ VW-bus spullen die we op de een of andere manier geen plekje meer geven in de No-MadCamper. Ze mogen dus gaan en hopelijk vinden ze een nieuw thuis in iemand vakantieparadijs. Is dat plekje bij jou en wil jij dit fijne pakketje winnen? Like dan de aktiepost op onze No-Mad Family Facebook Pagina en wie weet krijg je deze bekers en het vliegengordijn over 2 weken bij je thuisgestuurd! Zit je er strakjes helemaal fijn bij met lekkere koffie en no muskieto!

Blog25-founds4

Good luck!!!

handtekening-symbols
Jet

P.s. aktie loopt tot 16 juli 2014 en over de uitslag kan niet worden bladiebladiebla… je kent het wel;-)

2 Reacties op “Gevonden, gekregen… en winnen!”

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>