Onze totaal mislukte ‘code rood’- trial&error…

We stonden op de reservelijst van onze lievelingscamping De Lievelinge, want compleet volgeboekt…maar oh joy! Er werd takkeweer voorspelt door de knmi’s en de buienradars, drama zou het worden met hagel en onweer! Er gloorde dus hoop aan de horizon voor ons want er zouden hierdoor vast wel wat afzeggingen zijn en dan konden wij mooi op ‘regen trial&error’. Want ja, hoe gek het ook klinkt, dat wilden we nog wel eens even ervaren, hoe zou het zijn als we een hele dag ‘opgesloten door heftige regens, minstens code rood’, in de camper zouden zitten, heel knus en fijn of een regelrechte bedreiging voor ons gezinsgeluk? Lucky us… er kwam inderdaad een plekje vrij…. en er vielen in die twee dagen maar liefst 10 druppels, waarvan 6 ’s nachts.

Blog22-weergeenregen3

Maar al die onverwachte buitenspeeltijd gaf ons mooi de gelegenheid om het door mijn lieve moeder gedoneerde windscherm uit te proberen, die is heel inspirerend grijs, dat scherm dus… en zo hebben we er meteen een nieuw glamping project bij!

Blog22-weergeenregen4

Rein ontpopt zich inmiddels tot enthousiaste schilder, op de Lievelinge heeft hij heerlijk zitten kliederen dus hij mag straks van mij het windscherm onder handen nemen, ben heel benieuwd;-)

Ondertussen begint ons reispaleis steeds meer ‘thuis’ te worden… vertrouwde accessoires zetten de laatste puntjes op de i en zo ook de foto’s die we een tijd terug hebben laten maken door Irma Bulkens van Studio Kroost. Thuis hangen de grote afdrukken en aan boord de mini’s… ik vind ze fantastisch op het behang! Wil je ook zulke heerlijke en originele foto’s van je spruitjes? Lees hieronder in de reactie’s de fantastische aanbieding van Studio Kroost!

Blog22-weergeenregen

En jawel! Voor ons medeweggebruiker zijn we nu echt een party on the road: Zie hier het uiteindelijke vlaggetjes resultaat! De reactie’s op de No-Mad Family Facebookpagina waren zo’n beetje unaniem als het ging om de diverse ontwerpjes voor de buitenkant, zo leuk!!!
Uiteindelijk geen carwrapfolie, de kleurkeuze is daarin toch net effe wat te beperkt dus dan maar ‘gewoon’ geschilderd! Eerst ontvetten, opschuren met een hele fijne korrel, dan afplakken om vervolgens de hoogglanslak erop te kwasten… easy! O.k., het heeft op een paar plekjes gevloeid, maar daar zijn we eigenlijk wel een beetje ‘blij’ mee; we wilden tenslotte dat het allemaal niet te glad en te gelikt zou worden en nu is het gewoon lekker een sympathiek ding geworden!

Blog22-weergeenregen2

Nog even een superduperleuk nieuwtje: Tijdens die 4 druppels regen op zondagmiddag had ik mooi even de ‘rust’ om mijn eerste gastblog voor Flow te schrijven… daarover later meer!

Bye!
handtekening-symbols

Jet

6 Reacties op “Onze totaal mislukte ‘code rood’- trial&error…”

  1. Hee Jetteketet, het was een heerlijk droog weekend indeed!

    En voor degenen die ook zo’n originele fotoshoot van hun kroost willen boeken bij Studio Kroost, stuur een berichtje naar ons mailadres info@studiokroost.nl, vermeld dat je ons hier gezien hebt op het blog van de Nomadfamily en je ontvangt 10% korting op de fotografie én 2 extra caravan- of camperprintjes (13×18 of 15×21 cm) als je een shoot boekt voor de zomermaanden juli of augustus. Op een mooi kampeerseizoen!

    Beantwoorden
  2. Jet van der Graaf

    Hahahaha Agna, ik vond het al zo raar….. kon nergens rose ontdekken;-)

    Beantwoorden

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>