Hoe behoud je het rock ’n roll gehalte van jouw ouderschap?

…Lekker meewaaien met de tonen van de muziek op een festival, zonnestralen door de bomen, de geur van gras en, ook al drink ik het zelf eigenlijk nooit; bier… heerlijk!

Blog32-festival

Dit jaar waren we weer naar het Sfinks Mixed festival in Boecholt, nabij Antwerpen. En ondanks dat er door de grote veranderingen in de opzet veel ‘oud gedienden’ het festival niet meer bezoeken, hebben wij ons er toch weer erg goed vermaakt; vet veel springkussens, een marktje, en zelfs sushi & cava… heaven on earth!

Blog32-festival4

Een zomers, meerdaags festivalletje gaat er bij de No-Mads prima in! Helaas is niet elk festival geschikt om onze spruiten mee naar toe te nemen, dus Lowlands en Pinkpop blijven nog even op de plank de komende jaren.

Blog32-festival3

Op Sfinks is er namelijk een speciaal kindergedeelte waar veel georganiseerd wordt; speciale muziekvoorstellingen, schminken, experimentele muziek bouwsels om uit te proberen en natuurlijk het uitgebreide springkussenpark!

Blog32-festival6

Het is heerlijk om de kinderen te zien genieten, ze stappen overal op af en leggen zo heerlijke makkelijk contact, zo open… prachtig om van een afstandje te observeren hoe ze vol vertrouwen en nieuwgierigheid de wereld ontdekken en van zo’n festival helemaal hun eigen feestje maken!

Blog32-festival5

De sfeer op de festival camping was trouwens weer super relaxed! De jongetjes hadden meteen twee speelvriendjes in de dezelfde leeftijd gevonden bij de buren en er viel her en der ook nog een ludiek beschildert kampeermiddel te ontdekken. En on top of it all; geen heftige overstromingen en evacuatie’s dit jaar!

Blog32-festival2

Volgend jaar dus weer lekker festivallen; benieuwd naar welke gezinsvriendelijke, meerdaagse festivals met camping er nog meer zijn, het rock ‘n’ roll gehalte van je ouderschap moet je natuurlijk wel van tijd tot tijd goed onderhouden;-) Festivaltips zijn welkom!!

handtekening-symbols

Jet

5 Reacties op “Hoe behoud je het rock ’n roll gehalte van jouw ouderschap?”

  1. Oh, dat ziet er echt geweldig uit! Wat een feest. Ik zag de camping waar je het in antwoord op een andere blogpost over had, de lieveling ook al langskomen op fb. Daar ga ik me eens op orienteren. Leuk al die ideeen en inspiratie!

    Beantwoorden

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>