We zijn weer høme!

Het was een beetje stilletjes hier… ondanks het voornemen om stevig door te bloggen tijdens onze trip door Denemarken, kwam het er niet van… of er was gewoon geen wifi… en eigenlijk was het ook goed; even echt vakantie, beeldscherm-rust…

Drie hele weken hebben we in ons reispaleis rond gesjeesd; 3 landen, een stuk of 4 eilanden en iets van 9 campings… we begonnen op het Sfinksfestival in België om vervolgens via Duitsland een flink rondje Denemarken te doen! En dat was hææl erg nice!

Blog34-weer terug

Legoland overleefd (want ja, een mannengezin, dan heb je als meisje even niks in te brengen zodra men de steentjes ruikt…).

Blog34-weer terug3

Ik barst van de blog ideeën en materiaal, ik weet gewoon even niet waar te beginnen, dus daar ga ik de komende dagen even op broeden, ordenen…
Over zelf je eten bij elkaar scharrelen op het lokale platteland, de kekke eco kinderkleding in een MEGA supermarkt (wij waren verrast!) de zeekraal die we zelf plukten, de home-baked suikervrije bramentoetjes van zelfgeplukte bramen waar we nu stevig naar terug verlangen en het heerlijk met zijn vieren op desolate plekken vertoeven…

Blog34-weer terug2

We zijn er weer dus tøt snel!

handtekening-symbols

Jet

Een reactie op “We zijn weer høme!”

  1. Hey wij waren ook in Denemarken met ons campertje en in Legoland natuurlijk. Heb heeeeel veeeeel campers gezien maar helaas die van jullie niet 🙂 🙂

    Beantwoorden

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>