Zelluf wat maken ;-)

De jongetjes deden mee met een kinderactiviteit op de camping… schilderen! Roemer hield het 1,5 minuut vol en Rein ging helemaal los…
Toen ik zag dat de begeleidster grote takken ging prepareren om later te beschilderen, begonnen mijn handen enorm te jeuken… ik wil oooook!!!
En yesssss, dat mocht! 😀

Blog31.5-stok

Zodoende ben ik eerst het bos ingegaan, heb een stok gezocht van ongeveer 1,5 meter lang met een doorsnee van ongeveer 10 cm om deze vervolgens met een spons in te zepen met witte latex en water. Bij zonnig weer is de stok dan binnen een half uurtje droog en klaar om te beschilderen.
Die van mij is vrij hysterisch geworden…. voor een binnenhuis-project zou ik het wat subtieler houden 😉 (Bij vrienden gespot: een dikke, lange tak met daaraan een aantal heldere lampen met strijkijzersnoer, nice!)

Blog31.5-stok2

Onze stok doet nu dienst als ‘ophang-ding’ onder de luifel. Ik heb er haken aangemaakt; twee aan de uiteindes en daaraan een witte ketting. Met een soort ‘open’ haken, het lijken wel enorme vleeshaken, bevestigen we de stok dan aan de armen van de luifel. En dan heb ik er nog twee ooghaakjes in gedraaid waar we onze solarlamp aan hangen en nog een soort decodingetje van de wereldwinkel. Nu nog een fancy luifeldoek, want oei… wat is deze lelijk… welke fabrikant voelt zich geroepen om daar nou eens iets leuk van te maken?

handtekening-symbols

Jet

2 Reacties op “Zelluf wat maken ;-)”

 1. Hallo Jet
  Ik kom net terug van een week camperen bij de lievelinge. En daar ben ik enorm geïnspireerd en had bedacht om mooie en leuke luifels te maken. In t dagelijkse leven maak ik tassen. Dus de machines heb ik staan. Gister heb ik mij er even in verdiept en het lijkt mij een super project om voor liefhebbers en luifel te maken. Als jij zin hebt om dit met mij uit te proberen dan hoor ik het graag. Mij lijkt het leuk om te doen. Hartelijke groet pamela

  Beantwoorden
  • Jet van der Graaf

   Hoi Pamela, wat een supergoed plan! Lijkt mij heel leuk om mee te denken en wat uit te proberen! Op dit moment ben ik nog even heel hectisch met alles was is blijven liggen in de vakantie, zodra ik weer wat lucht in mijn planning heb neem ik snel contact op, leuk!!!!

   Beantwoorden

Reageer

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>